Tirsdag……

I går fikk jeg denne kule t-skjorten som jeg bestile på Probat.
Den er nå på salg så løp og kjøp (evt. surf og kjøp).

Jeg prøvde Litago med kokos smak.
Den var ikke så ille, men blir nok ikke kjøpt igjen,
blir litt kvalmenes hvis man drikker hele.
Neste semesters smak er Litago med sjokolade, peanøtt og karamell.
Alltid spennende med nye ting.

Skrapte også bursdags-flaxloddet jeg fikk fra Adecco og vant hele……
tadaaa ……0kr.

0 Replies to “Tirsdag……”

  1. RE: Så ikke at du hadde kommentert før nå. Ja det er en Lenore t-skjorte jeg kjøpte i Oslo når jeg var der på Norway cup 😀 Jeg elsker den t-skjorta <3

  2. Den der har jeg ikke smakt, men liker den sikkert. Jeg liker ALT Med kokos.sv: jaa ikkesant mons er fiin <3 Blir ikke katt på meg heller før jeg har bosatt meg fast. Litt kjedelig, for har så lyst på pus NÅ. Men man må tenke på kattens beste. Skaffer man seg katt må man være forberedt på at den kan leve i 15 år. Det er ikke noe man skaffer seg på impuls med andre ord. ah, katter er så herlige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *