London tur.

Har vært på en liten miniferie i London, kom hjem igår/natt.

Var litt rart å være tilbake, ble litt nostalgisk denne turen.
Bodde på samme herberge jeg var i 3uker da jeg først flyttet dit i 2004, og var så mye som var forandret.
De har pusset opp noen rom og de holder på å pusse opp et oppholdsrom nå, det var nye folk som jobber der, andre gjester, drinkene var ikke det samme.

Satt å tenkte på hvor morsomt jeg hadde det da og begynte å tenke på at istedenfor å bare lengte til jeg skal flytte til London til sommeren så burde jeg glede meg over det jeg har nå, klassen,skolen,Bergen, istedet for å savne det når denne tiden er over.

Ble endel shopping i London, litt flaut å innrømme at jeg tilbringte veldig mye tid i Oxford Street (og rakk derfor ikke alt jeg hadde tenkt å gjøre som f.eks Borough Market), men det var litt koselig der nå som de har pyntet med lys og det er et Julemarked like ved Marble Arch der Salvation Army spilte julesanger.

Jeg tydde også til Oxford Street da jeg måtte kjøpe flate sko for smarte meg hadde bare et par sko med litt hæler og føttene mine protesterte veldig.

Tilbringte flere timer på Primark (føltes sånn hvertfall) der jeg fikk kjøpt en stor pose med klær for 43pund.
Kjøpte også en kjempe stilig veske på River Island.

Brunswick Center

Cafe i Camden Stables Market

Stables Market

Canals

Noen av “kuppene” jeg gjorde:


0 Replies to “London tur.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *