Jeg gikk en tur på stien… og skumle ekorn.

Vi har en Central Park her i Vancouver også.

Faktisk ikke så langt fra her vi bor så det er en skam at jeg ikke har vært der før nå.

Jeg hadde tenkt meg innom Bondens marked i går for å kjøpe en dilldip som jeg har fått sansen for men jeg ventet jo selvsagt til rush hour og alle skulle hjem fra jobb så det var umulig å komme meg av toget på Main street så jeg bestemte meg for å dra til Central Park istedet.Det er virkelig mer skog enn park, noe jeg ikke hadde noe mot.

Jeg gikk en liten runde og følte virkelig at jeg var alene på stien flere ganger. Bare meg og en masse ekorn, skumle ekorn.

Jeg synes ekorn er kjempesøte og stoppet selvsagt opp for å ta bilder og titte på de, men enkelte av de kom nesten helt bort til meg.

Tror faktisk ett av de hadde tenkt å følge etter meg for da jeg tok noe skritt tilbake kom den fortsatt mot meg. IMG_20170906_173954IMG_20170906_175254

 

 

IMG_20170906_174513

IMG_20170906_174631

Siden det bare var et par stopp med toget hjem bestemte jeg meg for å gå.

Det er en liten park ved det lokale biblioteket og jeg satte meg ned på en benk og leste et par kapittler av den nye mangaboken min, Dreamin Sun.

IMG_20170826_155835

Hovedpersonene, Shimana, føler seg tilsidesatt når lillebroren blir født og rømmer hjemmefra, hun møter en mystisk gutt som kan tilby henne husrom men det er tre betingelser. 1.Fortelle grunnen til at hun rømte, 2.Finne husnøkkelen gutten har mistet og 3. Forelske seg.

 

Manga er ganske nytt for meg så jeg synes det er litt forvirrende meg leserekkefølgen men det gikk seg til etterhvert, jeg fant fort ut hva som ga mest mening i historien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *