What I dont like about Canada part 2

Jeg har tidligere laget en liste over ting jeg ikke liker med Canada, du kan finne den her.

Men det har nå dukket opp flere ting:

  • Prisen på brus – Du får kjøpt en 2litersflaske med brus for ned til en dollar mens en halvliter med samme brusen koster 2.5 dollar.  De er nesten så jeg tror at de virkelig vil at jeg skal bli feit og få diabetes.
  • Ukeblader – Bladene her er forferdelig med spekulasjonene sine. Hver uke er det en ny kjendis som er døende. Den britiske kongefamilien er spesielt populær og de bytter på annenhver uke hvem som nå skal overta tronene siden dronningen tydeligvis er døende og/eller skal abdisere. Tidligere kunne de jo også melde annenhver uke at Kate og William ventet barn. Nå som det faktisk er offentliggjort må de jo finne noe annet å skrive om så for noen uker siden kunne de melde at Charles har en sønn til som er den rettmessige arvtageren til tronen.
  • Hasj – Det lukter hasj overalt, og da mener jeg overalt.
  • Tidsforskjell – Det er 9 timers forskjell i tid mellom Norge og Canada (Vancouver). Så om jeg må ordne noe med bedrifter i Norge eller kontakte banken må dette gjøres midt på natta.

 

A while ago I made a post about what I don’t like that much about Canada, you can read it here.

But I have a few points to add:

  • The price of soda – Du can buy a 2 liter of soda for down to a dollar while a bottle with half a liter cost 2.5 dollar. Almost like they want me to get fat and get diabetes.
  • Weekly magazines – The magazines here are awful with their speculations. Every week its a new celebrity that is dying. The royal family is especially popular here and every other week they switch who is taking over the throne as the queen is dying and/or abdicating. Before they could also
    report every so often that Kate and William were expecting a baby. Now that it is actually confirmed they had to get something else to write about so a while ago I could read that Charles have another son and he is the heir to the throne.
  • Pot – It smells like pot everywhere, and I mean everywhere!
  • Time difference – Its 9 hours difference between Norway and Canada (Vancouver) so if I need to deal with something with a company or the bank in Norway I have to do it in the middle of the night.

 

IMG_20170115_193230

IMG_20171014_191715

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *