Uber.

Via Facebook fant jeg denne bildeserien over originale og morsomme ting Ubersjåfører har gjort.
I begynnelsen syntes jeg enkelte ting var gøye men begynte så å tenke at dette er egentlig ganske trist.

Er det virkelig sånn at taxisjåføren må tilby tv-spill, gratis ting og mobil-lading for å bli “godkjent” og få bra tilbakemelding?Er det ikke nok at de frakter deg trygt til din destinasjon og er hyggelig og respektere kunden?

Nå har jeg selv brukt Uber men har jo fått meg meg at man kan gi vurdering av sjåføren, men min vurdering av en taxisjåfør har ingen kriterier for underholdning, gratis pastiller eller dekorering av bilen.

Kom til ønsket tid, vit hvor du skal kjøre og kjør meg trygt til destinasjonen og gjerne vær villig til å småprate litt om jeg er i humør til det, så skal jeg gi deg toppkarakter!

 

I found this picture gallery via Facebook, it shows original and fun things Uber drivers have done.
At first I thought it was cool but after a short while I started thinking it really is sad.

Do the drivers really have to offer games, freebies and charging of mobile phones to get approved and receive a goot feedback?
Isnt it enough that they get you safely to your destination and are nice and respectful of their customers?

I havent really used Uber myself but I know that you can give the driver a feedback, but are entertainment, freebies or how the car is decorated part of the criteria?

Arrive when I need you to, know how to get to the destination and get me there safely, and its appreaciated if you join in a little smalltalk if I am in the mood, do this and you will get great rating from me!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *