Elvis lives!

Jeg hadde noen ærend i sentrum idag. Blant annet gikk jeg innom banken for å fullføre prossessen med å åpne konto. De måtte ha dokumentasjon på adresse og id. Selvsagt ble det bomtur denne gangen og. De ville ikke akseptere brevet fra jobben om bostedsdresse så nå må jeg vente enda lengre på lønn.

Etter dette tuslet jeg litt rundt og på vei hjem stakk jeg innom Morrisons for å handle litt mat sammen med Elvis!

I had to run some errands in the town center today. One of them was visiting the bank to finish the process of opening a bank account. They had requested documentation on address and id. But of course they would not accept the letter from my work showing my address so now I have to wait even longer to get paid.

After I visited some stores and on the way home I went into Morrisons to do some food shopping with Elvis!

IMG_20180127_160729_720.jpg
Elvis and me.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *