Seattle Top 3.

Juli 2017 var jeg I Seattle.

Dette var min første tur ti USA, så dette var spennende.

Jeg tilbragte 3 dager i denne flotte byen, noe som ikke var nok så jeg må nok tilbake.

Det var likevel nok tid til å skaffe meg noen favoritter, så her kommer mine Topp 3.

Pike place market : Dette er et krav. Her kan du besøke fiskemarkedet der de ansatte slenger fisken rundt, The Gum wall, et smug dekket i brukt tyggis, den beste greske yoghurten (Ellenos) og den aller første Starbucksen. Vær foreberedt på å vente en stund om du vil ha kaffe.

 

July 2017 I was in Seattle.

This was my first time in the states and this was pretty exciting.

I spent 3 days in this nice city, not nearly enough time, so I guess I have to go back.

But it was enough time to get some favorites and here is my Top 3.

Pike place market : This is a must. Here you can visit the fish market where the staff throws the fish around, the gum wall, an entire alley covered in used gum, the best greek yoghurt (Ellenos) and the first ever Starbucks. Just be prepared to wait quite a bit if you want a coffee.

Freemont Troll : Etter å ha lest anbefalinger fra overnattingsstedet , dro jeg for å se The Freemont Troll. Jeg er jo tross alt norsk! Etter en busstur og en kort spasertur fant jg trollet under en bro, som seg hør og bør, akkurat som i eventyrene. Freemont Troll :  After reading the recommendations at the hostel I decided to go see the Freemont Troll. I am a Norwegian after all! After a bus ride and a short walk I found the troll under a bridge. As described in the fairy tales.

Klondike museum : Om du ønsker å lære mer om gullrushet er dette stedet for deg. Her får du vite masse om historien rundt gullfeberen. Klondike museum :  If you want learn more about the gold rush, this is the place for you. Here you can get information about the history of the gold fever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *